Sekofix

On yhden perheellisen miehen harrastus, intohimo ja oikeastaan haave jo pikkupojasta saakka!

Olen aina rakastanut autoja ja koneita, niinkuin varmaan jokainen maalla asuva poika, niitä pääsee jo pienestä pitäen fixailemaan. Isäni taas on kova konemies, joten koneidenkin kanssa tuli pelattua paljon ja tästä jäikin ammatti....

Kesätöissä mopoiässä tuli pestyä rekkoja ja autoja päivittäin, oli myös erikoisempaa työkonekategoriaa kuten esim. poravaunut ja henkilönostimet. Silloin alkoi kemikaalit kiinnostamaan, oli ihanaa löytää oikea pesuaine/pesutapa tietylle lialle ja olla valmis puolessa siitä ajasta, mitä muilla kyseiseen pesuun meni.

Oli hauskaa kesätöissä naurahtaa jollekkin kiroavalle sedälle kun vaseliini ei irtoa millään nokisesta puomista, vaikka itse tiesin tasan tarkkaan miten sen saa liuotettua irti HELPOSTI. Pitää tiedostaa mikä kemikaali puree mihinkin ja millaisessa olosuhteessa.

Nykyään 10 vuotta kaivinkoneen puikoissa istunut mies halusi päästä näyttämään kädenjälkensä, olihan ammattitaitoa kertynyt jo pikkupojasta saakka, autonhoidonalalla. TOKI menetelmät ovat muuttuneet, ja aineet parantuneet!

Vuosien varrella itseopitut niksit, maalipintoihin perehtymiset loivat itsevarmuutta.

Kun kaikki loksahti sittemmin paikalleen ja vuosien varrella kaveritöitä tehneenä appiukon verstaalla päätin että nyt vuokrataan oma mesta, ja ruvetaan painaan vehkeitä minttiin!

ja tämä tarina on vasta alussa....................